Privatlektion

Privatlektion | Vi tränar din hund

Privatlektion

Boka en privatlektion för egen träning i rallylydnad/personspår/agility/lydnad/utställning/vardagslydnad med en av Yster hunds instruktörer.

Vi planerar tillsammans utifrån dina behov och dina mål. Vill du jobba med vardagslydnad, koppelträning inkallning m.m. Kanske är målet att börja tävla, nå nya mål i ditt tävlande eller bara träna på någon av dessa hundsporter för att det är väldigt roligt och givande för hund och hundförare. Du kan också boka en Grund/Valpkurs privat: boka tre privatlektioner och vi lägger upp träning som en grund/valpkurs fast individanpassad för dig och din hund.

Belöningsbaserad träning.

Efter anmälan kontaktar vi dig för att bestämma en tid för din lektion samt för att höra dina önskemål om träning.

Från 1/3 är tiden i inomhuslokal begränsad. Träning sker då på plats enligt överenskommelse. Inhägnad gräsplan några km utanför Västerås finns.

Instruktörer: Anna och Lena, klickerinstruktörer utbildade på Canis som är ledande inom klickerträning. Tävlar just nu nu aktivt i Rallylydnad sedan flera år och aktiva på hundutställningar. Tävlat och tränat lydnad, agility, personspår. Diplomerade/certifierade agilityinstruktörer, personspårsinstruktörer, coacher m.m.

Kostnad: 800 kr för en lektion, 2100 kr för tre lektioner (3 olika tillfällen)

Plats: Utomhus på gräsplan några km utanför Västerås eller på plats vi gemensamt bestämmer. Reseersättning på 35 kr/mil tillkommer för lektioner utanför Västerås.

Boka via mail, kontakt@ysterhund.se 

Vi tränar din hund
Om du inte själv har möjlighet eller tid att gå på kurs eller träna din hund så kan vi ta emot hunden för träning.

Kontakta oss via mail, kontakt@ysterhund.se, berätta om er hund och era önskemål så arbetar vi tillsammans fram en planering.