Privat träning – vardagslydnad/Hantering/Rallylydnad / Personspår / Lydnad, 3×1 tim.

Boka privatlektioner för egen träning i vardagslydnad/hantering/rallylydnad/personspår/agility/lydnad med en av Yster hunds instruktörer.

3×1 tim vid 3 olika tillfällen.

Vi planerar tillsammans utifrån dina behov och dina mål. Kanske är målet att få en mer fungerande vardag tillsammans, hitta en rolig aktivering, börja tävla, nå nya mål i ditt tävlande eller bara träna på någon av dessa hundsporter för att det är väldigt roligt och givande för hund och hundförare.

Belöningsbaserad träning.

Efter anmälan kontaktar vi dig för att bestämma en tid för din första lektion samt för att höra dina önskemål om träning.

Från 1/3 är tiden i inomhuslokal begränsad. Träning sker då på plats enligt överenskommelse. Inhägnad gräsplan några km utanför Västerås finns.

Instruktörer: Anna och Lena, klickerinstruktörer utbildade på Canis som är ledande inom klickerträning. Tävlar just nu nu aktivt i Rallylydnad sedan flera år och aktiva på hundutställningar. Tävlat och tränat lydnad, agility, personspår. Diplomerade/certifierade agilityinstruktörer, personspårsinstruktörer, coacher m.m.

Välkommen med din anmälan!

Kostnad: 2100 kr

Boka kurs här: