Kommentarer från kunder sociala tjänstehundsverksamheten och kursdeltagare

"Besöken av hundarna Nyssa och Ezter samt deras hundförare Lena och Anna har betytt så oerhört mycket för boendets kunder. Det har skapat en gemenskap och öppnat upp för samtal. Bara genom hundarnas närvaro har det ökat nyfikenheten och viljan att vara nära"
"Det har verkligen varit roligt att se hur ni jobbar och hur Ezter fått våra boende att lysa upp prata och minnas."
"Besöken av hundarna Nyssa och Ezter samt deras hundförare Lena och Anna har betytt så oerhört mycket för boendets kunder. Det har skapat en gemenskap och öppnat upp för samtal. Bara genom hundarnas närvaro har det ökat nyfikenheten och viljan att vara nära."
"Tack för en jättebra må bra med social tjänstehunds kurs! Jag fick aha upplevelser och kortet på slutet så bra in på mig, att jag håller på att utvecklas just nu och att jag ska bejaka förändringen"
”En mycket givande kurs med tips på hur man kan må så mycket bättre med små ändringar och en hel del skratt. Superbra handledare. Rekommenderar den starkt!”
”Jag och valpen har haft jättekul. Och vi har lärt oss ett helt nytt sätt att träna på”
”Agilityträning med Ysterhund. Så bra upplägg, får både barn och hundar att känna sig trygga och våga lita på att de kan”

”Tack för många bra tips och givande övningar! Kul att lära sig klickern från grunden och på rätt sätt.”
”Tack för en jättebra kurs! Ni har gjort den så interaktiv och pedagogisk. Vi har trivts jättebra och längtat till nästa gång. Jättebra att det var 2v mellan tillfällena så att man hann öva. Har inga förbättrings-förslag, det var helt rätt för oss”
”Ni är enormt bra instruktörer. Förklarar och visar tydligt.  Ger bra feedback och mängder med goda tips”
”Tack för en fantastiskt rolig, omväxlande och lärorik kurs”